ilmo@ilmo.hr +385 98 288 311
Već punih 50 godina redovito surađujemo sa školama jezika, kao i ostalim obrazovnim institucijama u Velikoj Britaniji i drugim zemljama svijeta. U nastavku Vam predstavljamo samo manji broj škola, obrazovnih institucija s kojima surađujemo, za sve ostale upite kontaktirajte nas.


BRIGHTON & HOVE

je najpoznatije britansko ljetovalište, kozmopolitski grad, grad nauke i zabave. Često ga nazivaju "London pored mora", smješten na jugu Engleske, svega 1 sat vožnje vlakom od Londona. Najveće, poznato Sveučilište u UK.

CAMBRIDGE

Ne treba posebno predstavljati, poznato ime u svijetu, sveučilišni grad više od 800 godina, simbol akademske izvrsnosti, s više od 20.000 studenata godišnje. Cambridge je cijeli podređen učenju, mladim ljudima, ponosan na svoju povijesnu i akademsku tradiciju i starost koledža.

BSC LONDON HAMPSTEAD

Predlažemo program 20 školskih sati nastave tjedno. Minimum boravka je 2 tjedna, a mogućnot početka nastave je svaki ponedjeljak, tijekom cijele godine.

CSVPA - SCHOOL OF ART

Moderna zgrada koledža nalazi se u samom centru Cambridge-a. Učionice su prostrane i moderne, primjerene studentima umjetnosti i dizajna.

ARUNDEL

Grad na jugu Engleske, poznat po srednjovjekovnom dvorcu. Nudimo programe koji se razlikuju od uobičajenih programa ostalih jezičnih škola.

FELSTED SCHOOL

Koledž se nalazi na idiličnom mjestuizmeđu Londona i Cambridge-a. Ukoliko želite da Vaše dijete osjeti atmosferu engleskih koledža ovo je pravo mjesto.

BUSCKMORE EDUCATION

Pored mogućeg izbora dodatnih sadržaja može se odabrati i program upoznavanja kulture, povijesti i načina života stanovnika UK. Ukoliko razmišljate o daljnjem školovanju Vašeg djeteta u UK predlažemo da odaberete koledž i program školovanja koji bi bio uvod u budući izbor.

KINGS SUMMER - SOUTH BANK UNIVERSITY

Fakultet je smješten u samom centru Londona u blizini LONDON EYE. Smještaj je u koledžu nedaleko od nastave.

BOSTON - CATS ACADEMY

U zelenom i otmjenom predgrađu Bostona, a svega 15 minuta od centra grada, u blizini kulturne, povijesne i akademske prijestolnice Amerike, najpoznatijih sveučilišta USA, nalazi se kampus sa svim dodatnim sadržajima, učionice, spavaonice, sportski tereni, prostori za odmor i druženje

EAC LANGUAGE SCHOOL EDINBURGH

EDINBURGH Škola se nalazi u centru grada u jednoj glavnih ulica, u blizini pounate trgovačke ulice Princess treet. U školi su posebno gostoljubivi. U školi postoji kantina.

RUGBY SCHOOL

Rugby School je jedna od najelitnijih privatnih škola u Velikoj Britaniji, škola u kojoj je i nastao sport rugby. Škola je smještena u velikom parku okružena sportskih terenima, bazenima. Nalazi se u mjestu Rugby, nedaleko od srednjovjekovnog dvorca Warwich, 45 min. vožnje vlakom od Londona.

DID DEUTSCH

Jedna od vodećih škola njemačkog jezika u Njemačkoj. Organizacija je počela sa radom 1970. godine. Ima svoje centre u Berlinu, Hamburgu, Frankfurtu, Koelnu, ... Centri rade tijekom cijele godine i nude tečajeve od općih, poslovnih, pripremne ispite za fakultete.

DEUTSCH IN GRAZ

Škola je započela radom prije više od 30 godina. Nalazi se u centru grada, neposrednoj blizini trgovačkih ulica, kulturnih institucija, šetališta uz rijeku Muru. Škola radi tijekom cijele godine i nudi ni tečajeva za sve uzraste i stupnjeve znanja. Svi polaznici se testiraju prvi dan po dolasku u školu i raspoređuju na odgovarajući stupanj nastave.

SALZBURG - AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL

Američka škola. Smještaj u rezidenciji gdje se održava i nastava. Ljetna škola u mjesecu srpnju i kolovozu, ili Njemački ili engleski (mogućnost 2 tjedna njemački i 2 tjedna engleski).

LINGUAVIVA

Linguaviva je ponata škola alijanskog jezika u Firenzi i Milanu. Rade tijekom cijele godine i nude sve vrste tečajeva od općih do pripremnih za upise na fakultete u Italiji. Predlažemo program općeg tečaja.

BRILLANMONT INTERNATIONAL SCHOOL

Škola se nalazi u francuskom dijelu Švicarske, u mjestu LAUSANNE na obali Ženevskog jezera. Jedna od najelitnijih privatnih škola u Švicarskoj. Školu vodi ista obitelj već petu generaciju. Tjedno je 20 sati nastave, ili francuskog ili engleskog jezika.

OSTALE ŠKOLE I KOLEDŽI

Za sve ostale jezike i jezične škole u Europi i svijetu, obratite nam se sa povjerenjem.