ilmo@ilmo.hr +385 98 288 311U prekrasnom gradu Zadru na hrvatskom Jadranu tradicionalno će se održati 64. simpozij ELMAR-2022. ELMAR-2022 organiziraju Hrvatsko društvo elektroničara u pomorstvu ELMAR, Zadar i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za komunikacijske i svemirske tehnologije.

Ove godine ELMAR će biti organiziran kao hibridni događaj koji će omogućiti online i sudjelovanje na licu mjesta u Zadru, Hrvatska.

Posebnu pozivnicu upućujemo ukrajinskim znanstvenicima koji svoje prihvaćene radove na ELMAR-2022 mogu prezentirati besplatno (bez kotizacije) u prostoru konferencije u hotelu Donat.

ELMAR simpozij privlači istaknute znanstvenike i stručnjake da prezentiraju iu prijateljskoj atmosferi razgovaraju o najnovijim istraživačkim dostignućima, pridonoseći razvoju tehnologije. Program simpozija uključuje usmena izlaganja znanstvenih radova i uvodna izlaganja eminentnih međunarodnih stručnjaka. Znanstveni radovi prihvaćeni od dva neovisna recenzenta i prezentirani na simpoziju bit će objavljeni u zborniku simpozija te će biti dostavljeni za uključivanje u IEEE Xplore, pod uvjetom da ispunjavaju opseg i zahtjeve kvalitete IEEE Xplore. Tehnički radovi bit će objavljeni u zborniku skupova.

Mjesto održavanja konferencije uključuje nekoliko plaža, bazena i sportskih terena. U blizini se nalazi i "muzej na otvorenom" - 3.000 godina stara jezgra Zadra, koja spaja ljepotu prošlosti i doživljaj suvremenog gradskog života. Program konferencije će sadržavati nekoliko društvenih događanja i izleta.

Obratite nam se sa povjerenjem i osigurajte svoje prisustvo na ovogodišnjoj ELAMAR konferenciji