ilmo@ilmo.hr +385 98 288 311

1. UVOD

Ilmo d.o.o. cijeni Vaše pravo na privatnost podataka te se obvezuje čuvati sigurnost podataka koje putem ilmo.hr prikupi.

ILMO prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (smještaj, aviokompanije, osiguranje i sl.).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje internet stranice ilmo.hr predstavlja Vaše prihvaćanje u nastavku navedenih uvjeta.

2. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali, slanjem upita (prilikom slanja upita koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, e-mail), odnosno, potvrdom rezervacije putnih aranžmana ili ostalih usluga (opis prikupljanja osobnih podataka pročitajte u nastavku).

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, odnosno, u slučaju rezervacije paket aranžmana, osobni podaci se ispisuju na predračunu, te računu ( ime i prezime, adresa stanovanja ), prigodom predaje istih knjigovodstvu, odnosno, na ispisanim voucher-ima za dogovorene usluge tijekom putovanja (ime i prezime svih sudionika putovanja) te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima ćemo koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

3. REZERVACIJA

Pri rezervaciji putnih aranžmana, bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (Ime i prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, kontakt telefon, e-mail i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (ime i prezime, datum rođenja). Samo neophodni podaci ( ime i prezime svih sudionika putovanja ) za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji (smještaja, prijevoza i ostalih usluga tijekom putovanja), na ispisanim voucher-ima.

4. KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na na stranicama ilmo.hr. (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačići su mali skup podataka poslan sa poslužitelja ilmo.hr na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz Internet stranice. Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja ilmo.hr.

Zadržavamo pravo korištenja kolačića na ilmo.hr, no svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

5. POVEZNICE

ilmo.hr sadrži poveznicu na Internet stranicu UHPA-e ( Udruge Hrvatskih Putničkih Agencija), Facebook i Instagram. Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako ne možemo biti odgovorna za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

6. SIGURNOST

Poduzimamo sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju sa naše strane, odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na ilmo@ilmo.hr

7. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

ILMO D.O.O.
10000 ZAGREB, Pantovčak 9, HRVATSKA
M: +385 98 288 311
M: +385 91 377 6832
E: ilmo@ilmo.hr

OIB: 39005980051
IBAN: HR6924020061100650511
IDK. HR-AB-01-080111474

U Zagrebu, 19.05.2022.